Specialisti in hidroizolatii

Produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Generic placeholder image

SR EN ISO 9001/14001

Sistem de management al calitatii/mediu.

Generic placeholder image

SR EN ISO 45001

Sistem de management al sanatii si securitatii.


TERMO - HIDROIZOLATIEI PE SUPORT DE BETON

Termo–hidroizolaţia este absolut necesar a fiexecută la clădirile unde se doreşte, pe lângă izolaţia hidrofugă şi diminuarea pierderilor de căldură.

Termo–hidroizolaţia cu polistiren pe suport de beton poate fiexecutată la terasele circulabile sau necirculabile sau pentru protejarea subsolului clădirilor.
Avantaje

Pe lângă protecţia, impermeabilizarea, izolarea construcţiilor într-un mod eficient, se va realiza şi o economie din punct de vedere al pierderilor de căldură din locuinţa sau birorul dumneavoastră care va compensa preţul mai ridicat al investiţiei.

Generic placeholder image

Generic placeholder image

TERMO - HIDROIZOLATIEI PE SUPORT DE TABLA CUTATA

Din cauza eventualelor modificari (miscari) ale structurii cauzate de variatiile de temperatura, acoperisurile din tabla trebuie protejate impotriva intemperiilor cu un sistem corespunzator de termo-hidroizolatie.
Tabla cutata trebuie curatată în prealabil de eventualele pete de rugina, vopsea, praf. Bariera de vapori constând intr-o folie de polietilena de 0.2 mm este prinsă in puncte pe tabla, ridicată pe vertical cu minim 10 cm deasupra celui mai inalt punct de pe stratul de izolare.
  Pe lângă protecţia, impermeabilizarea, izolarea construcţiilor într-un mod eficient, se va realiza şi o economie din punct de vedere al pierderilor de căldură care va compensa preţul mai ridicat al investiţiei.


HIDROIZOLATII LA FUNDATII SI SUBSOLURI

Hidroizolatia fundatiei si a subsolurilor….o necesitate!
Indiferent daca vorbim de o cladire rezidentiala sau de una comerciala, hidroizolarea fundatiei şi a subsolului, o protejeaza de infiltratiile de apa, de deteriorarea structurii provocate de infiltraţia de apă şi de apariţia igrasiei. Ganditi-va la hidroizolarea fundatiei ca la o solutie pe termen lung care va protejeaza locuinta. Stiati ca peste 50% din casele nou construite au infiltratii la nivelul demisolului la nici 3 ani de la constructie? Si partea proasta este ca nu prea sunt acordate garantii pentru astfel de “neplaceri”, iar daca sunt acordate nu depasesc un an, cel mult doi..

Protecţia, impermeabilizarea, izolarea construcţiilor într-un mod eficace şi sigur. Totodata, aceste sisteme au o garantie relativ mare, fiind astfel destul de rentabile deşi par investiţii costisitoare.

Generic placeholder image